Hoe werk ik

Hoe zeg je ja tegen een bijzondere ceremonie ?

De eerste stap

Jullie hebben al persoonlijk met mij kennis gemaakt op de trouwbeurs of jullie hebben mij gevonden via social media. Het belangrijkste is dus al gebeurd en dat is nieuwsgierig zijn naar wat Signature For Life voor jullie kan betekenen. Jullie krijgen bij de kennismaking op de beurs of bij het eerste gesprek een liefdesslot, hier staan mijn contact gegevens op en als jullie met mij een overeenkomst sluiten krijgen jullie deze gegrafeerd met trouwdatum en initialen terug op jullie trouwdag!

Een liefdesslot is een slot waarmee geliefden symbolisch hun liefde betuigen. Het slot wordt meestal bevestigd aan een ‘liefdesbrug’ waarna de sleutel in de rivier wordt gegooid waardoor jullie eeuwig aan elkaar verbonden zijn.

Het Liefdesslot

Kennismaking

Ik licht jullie graag verder toe wie ik ben en wat het verhaal is achter mij. Dit doen we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij of jullie thuis of op een externe locatie onder het genot van een kop koffie, alles kan en stemmen we samen af. Als jullie na dit gesprek een goed gevoel bij mij en mijn werkwijze hebben geven jullie mij een Ja en gaan jullie samen en met mij een mooie tijd tegemoet op weg naar jullie grote dag!

Overeenkomst

Ik bevestig schriftelijk hetgeen wat we besproken hebben en stuur dit tezamen met de overeenkomst naar jullie toe. Zodra ik de overeenkomst getekend terug heb vraag ik om een aanbetaling van 50 % van het overeengekomen tarief. Zodra dit bedrag binnen is, reserveer ik jullie trouwdatum in mijn agenda en sta ik die dag exclusief voor jullie gereserveerd

Ik geef jullie ook tips voor het ingang zetten van jullie huwelijk bij de gemeente waarin jullie gaan trouwen, waaronder ook de aanvraag van mijn benoeming voor één dag. En we maken met elkaar een afspraak voor het eerste officiële interview om een start te kunnen maken met mijn speech voor jullie. Tot aan die afspraak kunnen jullie mij uiteraard altijd bellen met vragen.

Ook vraag ik om een foto van jullie samen die ik bij goedkeuring zal gebruiken op mijn website, zodat we gezamenlijk af kunnen tellen naar jullie grote DAG.

1ste gesprek

Deze dag spreken we ook ergens af waar jullie je op je gemak voelen, in een omgeving waar jullie vrij kunnen vertellen over jullie leven. Dit ga ik allemaal in mijn speech verwerken. Voordat ik jullie tref krijgen jullie al een vragenlijst van mij toegestuurd, deze hoef je niet in te vullen maar het is wel belangrijk dat jullie deze vragen lezen en je wat kunt voorbereiden, deze vragenlijst gebruik ik als leidraad tijdens het gesprek.

Tijdens dit gesprek hoor ik ook graag of jullie willen dat ik een aantal dierbaren (max 4) van jullie benader om ook leuke en mooie anekdotes van hen te krijgen. Zo ja, dan ontvang ik graag namen en telefoonnummers. Deze interviews zullen telefonisch of via Facetime gaan.

Het regelen door BABS Petra

Alles is nu inmiddels in gang gezet bij de gemeente, mijn één dags benoeming is dan hopelijk ook binnen. Zodra deze benoeming binnen is, krijg ik ook gelijk andere informatie. Is er op jullie trouwdag een extra bode aanwezig, die de trouwakte meeneemt of moet ik deze voor jullie huwelijksvoltrekking zelf ophalen op het gemeentehuis? Moet ik van de betreffende gemeente een Toga aan? Moet er ook een trouwboekje getekend worden? Zo krijg ik ook alle informatie over jullie getuigen. We zullen ook in deze tijd regelmatig contact hebben over wat er allemaal moet gebeuren.

Schrijven van jullie speech

Na alle praktische zaken, ga ik daar mee beginnen waar ik zoveel plezier uit haal, het schrijven van jullie speech. Alle interviews zijn net stukjes taart waarbij de speech pas klaar is als de taart compleet is.

Ik heb ook jullie prachtige trouwkaart binnen en heb met jullie een interview gehad. Samen met de anekdotes van familie en vrienden ligt alles klaar om door mij beschreven te gaan worden.
Jullie persoonlijke verhaal op papier op mijn unieke manier met mijn handtekening maar wel in de sfeer en op een manier die jullie graag willen. Door goed naar jullie geluisterd te hebben en de sfeer tussen jullie gevoeld te hebben, gaat het mij makkelijk af om iets moois op papier te zetten. Na een uur of twintig werk, heb ik het meesterwerk klaar en ligt het nog dagen op mijn buro om het verhaal hardop te lezen en daar waar nodig te ‘finetunen’.

Ingelegd in een mooi boekje, wachtend op de Grote Dag waar ik jullie een Ceremonie geef die met veel liefde jullie herinnering in gaat.

Op weg naar de grote dag

Twee weken van te voren spreken we nog een keer af op de huwelijkslocatie, voor mij leuk en prettig om te zien waar ik mijn huwelijksvoltrekking ga doen. Indien er een ceremoniemeester of bruidspersoneel is aangesteld maak ik daar graag kennis mee tijdens deze afspraak. Ik kan dan wat zaken zoals bijvoorbeeld muziek tijdens de plechtigheid of andere zaken die om afstemming vragen, bespreken met hen.

Na deze afspraak stuur ik jullie de andere 50 % van de factuur en dient deze betaalt te worden alvorens de trouwdag daar is.

De grote dag met de Huwelijksvoltrekking

En dan is het zover, jullie trouwdag. Ik ben ruimschoots op tijd op jullie huwelijkslocatie waar ik jullie huwelijk ga voltrekken. Deze ceremonie zal ongeveer een klein uur duren. Dit is ook afhankelijk of er nog muziek gespeeld gaat worden en of jullie geloften naar elkaar gaan uitspreken. Ik sta klaar in Toga of ander mooi outfit om jullie een prachtig moment te bezorgen met mijn speech en woorden tijdens en na jullie huwelijksvoltrekking.

Na de plechtigheid hebben jullie een prachtige herinnering aan dit moment en krijgen jullie van mij een mooi boekje waar jullie speech in zit en waar jullie als je dit zou willen elkaars geloften in kan doen en wie weet ook nog speeches van familie en vrienden.

Daarnaast krijgen jullie cadeau het liefdesslot wat jullie hebben ingeleverd bij mij nadat jullie mij de opdracht hebben gegeven, gegrafeerd met jullie trouwdatum en initialen terug. Zo kunnen jullie zelf een brug waar ook ter wereld uitzoeken om jullie slot aan te hangen en de sleutel weg te gooien in het water…

Mijn taak zit erop…

Ik feliciteer jullie als eerste met jullie huwelijk en wie weet toost ik nog een glaasje mee op jullie geluk maar daarna zit mijn taak er echt op en storten jullie je in het feestgedruis en verdwijn ik in stilte. Graag hoor ik jullie nog na de bruiloft om te vernemen hoe jullie deze mooie dag ervaren hebben en of ik alles naar tevredenheid heb gedaan. Ook vind ik het leuk als jullie deze ervaring willen delen op mijn website met of zonder foto.

Veel geluk, Petra

Neem contact met mij op

Signature Dolislager

Ien Daleshof 23, 3066 KJ Rotterdam

KvK Rotterdam 71561870

BTW NL135014311B02

©2024 Signature Dolislager

error: