Nieuws & Partners

Het Magische van de KLIK

Hoe kies je voor zo’n mooie dag in je leven de juiste personen uit voor alles wat er die dag geregeld moet worden? Een van die keuzes is die voor een trouwambtenaar. Binnen deze keuze zitten drie zorgvuldig te nemen stappen:

  • Willen wij een trouwambtenaar van de gemeente of kiezen we voor een zelfstandig trouwambtenaar?
    Willen jullie een trouwambtenaar van de gemeente waarin je gaat trouwen of kiezen jullie voor een zelfstandig trouwambtenaar die niet verbonden is aan een gemeente en zelfs in het hele land mag trouwen? Ook het trouwen in het buitenland behoort hiermee tot de mogelijkheden. Hier is al heel veel over gezegd en geschreven en daar wil ik dan ook niet al teveel op inzoomen. Het verschil zit gewoon in de tijd (tijd om de speech persoonlijker te maken) die een zelfstandig ambtenaar ( Babs) er in kan steken ten opzichte van een ambtenaar van de gemeente. De inzet en kwaliteit mag en kun je van beide verwachten.
  • De zoektocht naar een zelfstandig trouwambtenaar.
    Als jullie voornemens zijn om voor een zelfstandig trouwambtenaar te gaan ben je al een stap verder en begint de zoektocht naar een zelfstandige Babs. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe vind je die? Je kunt met een Babs bijvoorbeeld kennismaken op een trouwbeurs of er wellicht via via een aanbevolen krijgen, mond op mond reclame werkt nog steeds heel goed. Maar als dit allemaal niet het geval is, dan is op internet zoeken naar een zelfstandig Babs de oplossing. Selecteer er een stuk of drie, die je op het eerste gezicht aanspreken qua persoon en introductie. Probeer met de door jullie geselecteerde Babsen een individuele afspraak te maken, uiteraard is het slim om eerst te checken of de Babs ook nog beschikbaar is op jullie trouwdatum, dit om teleurstellingen te voorkomen na het geplande gesprek. Na deze gesprekken is het tijd om een keuze te maken uit een van hen.
  • Als laatste stap drie en dat is ‘het Magische van de KLIK’.
    De keuzes zoals hierboven omschreven worden doorgaans uit praktische overwegingen gemaakt en zijn daardoor vaak ook rationele keuzes. Mijn ervaring is dat de keuze voor de zelfstandig trouwambtenaar ( Babs ) die uiteindelijk voor jullie de Ceremonie gaat houden, op een andere manier gekozen wordt. Het is goed om hierbij te luisteren naar je gevoel, is er een KLIK? En wat is dan een KLIK? De ervaring leert dat de eerste kennismaking met het aanstaande bruidspaar, al veel zegt over de KLIK. Iemand voor de eerste keer zien geeft al een goed gevoel ( hopelijk) over de persoon, bijvoorbeeld, spreekt iemand je aan of niet. Dan ga je met elkaar in gesprek en krijg je een kijkje ‘achter de schermen’ van de Babs. Buiten de werkwijze en professionaliteit in het werk ,die jullie uiteraard moet aanspreken, is daar ook de persoonlijkheid waar je blij van moet worden. Is iemand heel positief, heeft iemand humor, praat iemand makkelijk, heeft iemand empathisch vermogen en straalt hij of zij energie uit? Allemaal punten die je niet zozeer ‘hard ‘ kan maken maar zaken waar je wel een goed gevoel bij moet hebben. Deze keuze wordt vaak gemaakt vanuit het gevoel, de emotionele keuze. En daar is dan de KLIK of niet, pas als deze er is ga je met elkaar verder. Ga nooit voor een Babs waar je geen KLIK mee hebt. Op zo’n mooie dag in jullie leven moet alles kloppen en dat begint met liefde voor elkaar en daarnaast de KLIK met de juiste Babs, een grote toegevoegde waarde op jullie grote dag!

Met Liefde,
Babs Petra Dolislager

Trouwlocatie Wereldmuseum

Logo Wereld Museum

Officiële trouwlocatie waar de wereld om jullie draait. Trouwen in hartje Rotterdam met uitzicht op Nederlands mooiste Skyline,
centraal in het historische Scheepvaartkwartier.

Victor’s Wedding Design

Eindelijk je kan je keuze maken voor de mooiste bruidsjurk, wat zou er nu nog leuker zijn dan met een echte ontwerper jouw trouwjurk vorm te geven, zo ben je verzekerd van een perfect passende en geheel naar jou smaak gemaakte japon.

Bruidsjurk

Victor heeft bijna30 jaar ervaring en zijn missie is om jou er op je mooist uit te laten zien op jullie dag.

Te kostbaar?  Nee, je kan al vanaf 1750,00 bij Victor terecht.

Maak een vrijblijvende afspraak en  je zal zien dit is bijna het leukste aan je hele trouwerij.

Bruidsfoto alexandra vonk photography en victors wedding design

Platimo Fotografie

Logo Platimo Fotografie

De mooiste dag van jullie leven vraagt om de mooiste foto’s. Bruidsfotografie gaat erom dat jullie je op je gemak voelen. De klik tussen jullie: dáár gaat het om. De klik van de camera? Die volgt later. Ik vraag jullie niet om te poseren, maar om te genieten. Van de bruiloft, en jaren later van de foto’s die de emoties op jullie dierbare dag hebben gevangen.

Neem contact met mij op

Signature Dolislager

Ien Daleshof 23, 3066 KJ Rotterdam

KvK Rotterdam 71561870

BTW NL135014311B02

©2024 Signature Dolislager

error: