Ceremonieel Spreker

Momenten van liefde

Buitenland Trouwen

Willen jullie graag in het buitenland trouwen en er een bijzonder moment  van maken? Ik reis met jullie mee, het maakt niet uit waarheen. Een prachtig op maat gemaakte speech voor jullie, misschien wel in een andere taal en ondersteund met muziek afgestemd op de sfeer van het land. Alle momenten van liefde zijn mogelijk met Signature For Life.

Love is meant to be an adventure

Verrassingshuwelijk

Wil je graag je partner verrassen, ook dat is mogelijk. Wettelijk trouwen kan altijd ervoor of erna. We maken er een enorme happening van, je partner en gasten weten van niets als zij worden uitgenodigd voor een spontaan feest. En dan is het moment daar. Het altaar en de ringen zijn er klaar voor, al jullie dierbaren staan om jullie heen voor het grote Ja woord. Alles met liefde….

Herbevestigen Trouwgeloften

Al jaren getrouwd en samen de liefde gevierd, samen van alles beleefd, verdriet, vreugde, uitbreiding van jullie gezin met de geboorte van jullie kinderen, zoveel voorbij gekomen maar de liefde was er en is er nog steeds. Hoe mooi en bijzonder is het om deze liefde en waardering na jaren nog een keer naar elkaar uit te spreken. En opnieuw een grote JA te geven voor de jaren die nog voor jullie liggen. Ook dit moment verzorgt Signature For Life met liefde voor u.

Your love story never ends

Neem contact met mij op

Signature Dolislager

Ien Daleshof 23, 3066 KJ Rotterdam

KvK Rotterdam 71561870

BTW NL135014311B02

©2024 Signature Dolislager