Recensies

Zeg het met woorden

13 August 2022

Frank en Eline

22 July 2022

Cindy en Leon

2 July 2022

Jeroen en Miranda

Lieve Petra,

Vanaf het moment dat we jou tegen kwamen in het wereld museum, was er een klik! Echter hadden wij nog geen concrete trouwplannen. Toen onze bruiloft werd uitgesteld vanwege corona en je dit las via facebook, was het berichtje van jouw kant gestuurd en door ons snel beantwoord. Tijdens een kennismakingsgesprek kwamen we tot de conclusie; ja! We willen jou dolgraag als onze ambtenaar om ons in liefde aan elkaar te verbinden.

Tijdens de ceremonie nam je uitgebreid de tijd voor onze levensverhalen, zowel afzonderlijk als onze tijd samen. Dit was super mooi en zo kwam alles op de dag samen. De manier waarop je aandacht besteedde aan het betrekken van ons zoontje Mason binnen de ceremonie, betekende ook veel voor ons.

Het was al met al een prachtige dag! Mede dankzij jouw mooie speech.

Dankjewel, liefs Jeroen & Miranda

30 May 2022

Steven en Anja

Wij hebben Petra ontmoet op een marathon trouwlocatie. We waren niet onder de indruk van de locatie maar wel van Petra. Ze geeft je een gevoel van “ja jou moeten we hebben, jij zal ons moment van trouwen speciaal maken”. En dit heeft Petra zeker gedaan! Zij luistert goed naar wat wij wel en niet wilden en ze heeft dit echt in een mooi verhaal gedaan.

Bedankt Petra
🥰️🥰️🥰️

25 May 2022

Garry en Denise

Bruiloft Joyce en Marc

19 March 2022

Joyce en Marc

Wat een schot in de roos was onze keuze voor Petra als onze trouwambtenaar! Al vanaf het eerste videogesprek, kregen wij een heel goed gevoel bij Petra. Haar enthousiasme, werkwijze en stijl sloten heel goed aan bij wat wij zochten en Petra is gewoon een gezellig mens. Met zo’n klik was de keuze snel gemaakt.
Daarna heeft Petra ontzettend veel tijd, aandacht en liefde gestoken in het schrijven van een geweldige speech! Via een uitgebreid interview, telefoongesprekken met familie en een goede vriendin en nog een telefoongesprek voor wat laatste fact-checking ontstond er een heel mooi en vooral heel persoonlijk verhaal. Op de dag zelf vertelde zij dit verhaal met toewijding en plezier. Ze bezorgde ons en onze gasten een lach en een traan. Het paste heel goed bij het intieme karakter van onze bruiloft.

Groetjes,
Joyce

5 November 2021

Wim en Leenette

Dankjewel rood hart

Huwelijk Remco en Nicolette

9 October 2021

Remco en Nicolette

Via onze trouwlocatie, het wereldmuseum, kwamen wij in contact met Petra. We hebben een kennismakingsgesprek gepland en er was gelijk een klik! We hoefden niet verder te zoeken, we wisten gelijk dat Petra onze babs zou worden. Ze heeft er heel wat werk van gemaakt en op de dag zelf heeft ze een geweldige speech gehouden vol met humor en anekdotes wat veel gasten herkenden. Er waren veel lachende gezichten. Mede dankzij onze babs Petra hebben wij een topdag gehad. Petra bedankt namens ons!

17 September 2021

Raymond en Claudia

Wij kwamen met Petra in contact via de opentrouwlocatie route en vanaf het begin was er een klik! Meteen was er vertrouwen dat zij een mooie toespraak op onze bruiloft kon gaan geven en hebben eigenlijk niet eens meer verder gezocht!
En dat gevoel klopte, de toespraak was perfect, paste helemaal bij ons! Ze komt niet alleen een praatje houden, maar leeft zich echt in en neemt de tijd om een schitterende toespraak te maken/geven!

Wij hebben Genoten! Bedankt!!

27 August 2021

Dannij en Angelique

We hebben onze bruiloft 3x verplaatst door corona. We hadden al een babs maar op de datum dat we wilden trouwen kon zij niet. Zij mailde ons een lijst met namen door en toen kwamen we bij Petra terecht.

Het was een leuk kennismakingsgesprek en het klikte meteen. De keuze was snel gemaakt. Petra werd onze babs!
Op de grote dag deed zij haar speech. Dat deed ze goed. Humor, een traan en een lach. Oftewel geweldig! We hebben een top dag gehad met name door onze babs.

Bedankt Petra je bent een mooi mens!

18 June 2021

Marc en Sannie

Voor alle toekomstige bruidsparen:

Wij kwamen op een bijzondere manier in contact met Petra. Daarvoor hadden we nooit gedacht aan een eigen trouwambtenaar, maar zijn wel heel blij dat we het gedaan hebben. Vanaf het eerste moment dat wij Petra ontmoette, klikte het tussen ons. Petra investeert behoorlijk veel tijd en aandacht om het hele plaatje qua levensloop/anekdotes kloppend te krijgen, zodat ze een zeer persoonlijke speech kan maken. En dat is een super leuk onderdeel van de hele dag.

Twijfel je nog? Niet doen! Maak een afspraak met Petra en je zal zien dat je er blij van wordt!

12 May 2021

Tim en Joyce

Nogmaals bedankt voor je prachtige toespraak afgelopen 12 mei! Mede dankzij jou hebben we erg genoten. Veel mooie reacties gehad. Complimenten!

Trouwpaar

10 September 2020

Michael en Halja

Het was precies zoals we wilden, dankzij jou; je hebt goed naar onze wensen en levensverhaal geluisterd, en daar een mooie weg in gevonden. Het was zeer professioneel en je was erg behulpzaam. Mooi mens!

Dikke knuffel en kus van ons!

Trouwboeket rozen

9 September 2020

Sara en Redouan

Als je denkt dat toeval niet bestaat…

Tijdens een Open Toptrouwlocatiedag in het Wereldmuseum in Rotterdam hebben wij een onwijs leuk gesprek met Petra gehad. Tijdens dit gesprek kwam ter sprake dat onze toekomstige babs in precies hetzelfde huis heeft gewoond, waar wij nu in wonen. Dat was voor ons erg bijzonder. Wij hadden van meet af aan al een leuke klik met Petra. Zodoende werd een vervolgafspraak ingepland (en volgde er meer). Wij hebben Petra leren kennen als een super gezellig persoon. Wij hebben leuke gesprekken gehad en Petra weet precies welke vragen zij moet stellen. De speech tijdens de ceremonie was mooi, grappig en ontroerend. Alle ingredienten voor een persoonlijke en bijzondere speech waren aanwezig. Zij geeft een kijkje in het leven van het bruidspaar (als koppel maar ook als individu). De gasten hebben gelachen, er werd een traantje weggepinkt, wat resulteerde in vele mooie fotomomenten. Wij zijn Petra dankbaar voor al haar inspanningen en het mooie eindresultaat. Het was een prachtige ceremonie, die ons en vele van onze gasten zal bij blijven. Petra als babs.. is een zeer waardevolle toevoeging voor een bijzondere huwelijksdag.

Trouwboeket

30 August 2019

Annelie Kau

Petra zorgt ervoor dat het verhaal bij de ceremonie persoonlijk wordt en over het echtpaar gaat, hierdoor is de ceremonie voor alle gasten interessant en ontroerend, een hoogtepunt van de dag. Tijdens de voorbereiding voor het huwelijk heb ik Petra leren kennen als een doortastend persoon die grondig en professioneel te werk gaat. En niet onbelangrijk, ook heel gezellig is. Vanuit mijn rol als ceremoniemeester was ik heel blij dat Petra de ambtenaar was en het huwelijk een groot succes heeft gemaakt.

Een persoonlijke babs is echt een meerwaarde voor de belangrijkste dag van je leven!

Trouwboeket met trouwringen

30 August 2019

Erica de Korte

Ontzettend leuk dat ik bij een ceremonie van jou aanwezig was en je in actie kon zien! Gelijk je kaartje gevraagd voor mijn eigen bruiloft. Ontzettend veel charisma, humor, maar er is ook plek voor de gevoeligere dingen in het leven in je toespraak. Tot snel ????

Close up rozen

12 August 2019

Liselore Tempel

Onlangs samengewerkt met Petra. Het is voor mij als fotograaf belangrijk dat ik mij vrij in de ruimte kan bewegen. Petra vond dit geen enkel probleem. Erg fijn! Ik hoop haar in de toekomst vaker te treffen 🙂

Trouwboeket rozen

12 August 2019

Tom Wesselink

Ik heb met Petra samen mogen werken op een bruiloft in het wereldmuseum in Rotterdam. Zij spreekt zoals ze is en dat maakt het erg toegankelijk en prettig en zonder poespas. Fijn als spreker, en fijn in de communicatie vooraf! Ik hoop dat we nog vaker met elkaar mogen samenwerken!

Trouwpaar

22 June 2019

Ward en Pieter

Wij zijn in de echt verbonden door een echte vriendin. We zijn verguld. Heel erg bedankt voor de geweldige plechtigheid. Niet alleen wij, maar iedereen was onder de indruk. Zoals we zeiden, een prachtig document over ons leven.

Veel liefs,
Ward en Pieter

Neem contact met mij op

Signature Dolislager

Ien Daleshof 23, 3066 KJ Rotterdam

KvK Rotterdam 71561870

BTW NL135014311B02

©2022 Signature Dolislager

error: