Even voorstellen…

Leven in het volle…

Een van mijn uitspraken, een die ik in alle facetten van het leven probeer na te streven… misschien al begonnen toen ik in 1964 in Rotterdam het daglicht zag.

Na een heerlijke jeugd samen met mijn ouders, broer en zus met veel mooie herinneringen aan onder andere vakanties, feestjes met vrienden en niet te vergeten mijn schooltijd, vloog ik uit. Mooie liefdes, onvoorwaardelijk houden van familie en vrienden en een glansrijke carrière kwamen voorbij.

Veel waardevolle momenten maar ook verdriet zijn gepasseerd. Maar alles in het volle en nu met al die levenservaring erbij alleen nog maar mooier. Rust, kunnen relativeren en steeds beter weten wat ik wil. Met mijn trouwe viervoeter thuis in Rotterdam met al het moois om mij heen en dat doen wat ik wil..

Genieten van vakanties, pianospelen, veel kilometers maken met de hardloopschoenen aan, koken en een goed glas wijn drinken met familie & vrienden. Teveel om op te noemen, al zoveel mooie herinneringen gemaakt.

En zo werd ook mijn passie geboren en begon ik mijn eigen bedrijf Signature  Dolislager

Leven in het Volle….

In 2018 ben ik gevraagd om Babs te zijn voor het huwelijk van mijn twee dierbare vrienden, en vol trots heb ik daar volmondig een Ja op gegeven. Vervolgens ben ik in 2019 beëdigd en benoemd in de Gemeente Rotterdam en had ik de eer om hun huwelijk te mogen voltrekken in het Wereldmuseum te Rotterdam. Wat een fantastische ervaring was dit, na de huwelijksvoltrekking stroomden de complimenten binnen. In de eerste plaats van mijn vrienden zelf en dit was op dat moment natuurlijk het belangrijkste, maar daarnaast ook veel lovende woorden van genodigden uit de zaal. Ik voelde mij die dag als een vis in het water en samen met alle complimenten maakte het dat ik hier iets mee wilde…Een nieuwe passie was geboren…inmiddels ben ik Zelfstandig Trouwambtenaar en Spreker bij Ceremonies en heb ik al veel waardevolle momenten vast mogen leggen.

Met liefde,

Petra Dolislager 

Neem contact met mij op

Signature Dolislager

Ien Daleshof 23, 3066 KJ Rotterdam

KvK Rotterdam 71561870

BTW NL135014311B02

©2024 Signature Dolislager