Zelfstandig Trouwambtenaar

De liefde wordt vastgelegd

​Wanneer je als bruidspaar in spé mij als zelfstandig trouwambtenaar inhuurt voor je huwelijk of partnerschapsregistratie dan kun je zelf helemaal bepalen hoe de ceremonie eruit komt te zien. Los van de formaliteiten, het echte ´ja-woord’,  is alles mogelijk. Naast de klik die er natuurlijk altijd moet zijn, heb ik een bepaalde stijl die je aanspreekt, een warme en waardige speech met een vleugje humor, een ceremonie die bij jullie past. Kinderen, huisdieren, een mooi liefdes gedicht, jullie speciale muziek, alles is  voor mij mogelijk op jullie grote dag.

Wanneer jullie mij het vertrouwen geven om jullie trouwmoment te mogen verzorgen ga ik aan de slag. We zullen mooie gesprekken met elkaar voeren waardoor ik jullie steeds beter leer kennen. Mooie & emotionele momenten uit jullie leven komen voorbij, jullie jeugd, DE kennismaking, de eerste zoen alles om mijn speech tot een prachtig  en persoonlijk verhaal te maken..

Daarnaast zal ik een aantal van jullie dierbaren spreken, mensen die voor jullie veel betekenen en mij helpen met leuke anekdotes over jullie. Dit alles tezamen verwerkt in een verhaal die alle emoties naar voren brengt in de ceremonie.

En als Babs neem ik de gasten mee in dit verhaal,  jullie levensreis op dat belangrijke moment, jullie moment.

En dan is het daar, jullie grote dag met het absolute hoogtepunt, het…

Ja, ik wil

“Jullie liefde wordt vastgelegd en ik zorg voor een moment om nooit te vergeten…”

Neem contact met mij op

Signature Dolislager

Ien Daleshof 23, 3066 KJ Rotterdam

KvK Rotterdam 71561870

BTW NL135014311B02

©2024 Signature Dolislager