Spreker bij uitvaart, event of speech op maat

Met liefde geregeld

Een mooi en gedenkwaardig afscheid, voor iedereen

Het andere uiterste van het leven, afscheid nemen van iemand die je zo dierbaar is. Vroeg of laat komen we er allemaal voor te staan. Een hele emotionele periode waarin ook een heleboel geregeld moet worden. Er zullen veel zaken voor je uit handen worden genomen​, praktische zaken die veelal door de uitvaartondernemer geregeld worden. Maar wie gaat er spreken bij het afscheid om stil te staan bij je overleden dierbare? Als woorden tekort schieten, en emoties te groot zijn? Je kunt maar een keer afscheid nemen en je wilt dat dit op een waardige manier gebeurd.

Signature For Life zorgt voor een persoonlijke uitvaart met een persoonlijk verhaal. Om deze speech zo persoonlijk mogelijk te maken, spreek ik met de direct nabestaanden over het leven van de overleden persoon, dit zijn hele emotionele momenten en u bepaalt dan ook waar, wanneer en hoelang deze gesprekken zijn. Alles om een mooie warme toespraak te schrijven om een gedenkwaardige herinnering te hebben aan dat ene moment van afscheid.

Wil je alleen dat ik deze toespraak schrijf en dat je zelf deze mooie woorden spreekt tijdens de uitvaart, dan kan dat natuurlijk ook. We nemen samen de geschreven toespraak door voor de uitvaart, het is belangrijk dat je de tekst kent en daarnaast kunnen eventuele aanpassing hierin nog gedaan worden. Als blijkt dat je het de dag zelf toch lastig vindt om te spreken, kan ik je ondersteunen of de toespraak uit jouw naam voordragen.

Signature Dolislager - Petra Dolislager at work

Liefde houdt je in leven ook als je er niet meer bent

Signature Dolislager - Petra Dolislager at work

A good speech has a beginning, a middle and an end
The best example being “I love YOU”

Spreker bij event of een speech op maat

Staat er een belangrijk zakelijk event voor de deur en zoek je iemand die deze dag aan elkaar praat of iemand die een bevlogen en professionele speech geeft op een bedrijfssymposium? Een belangrijke gebeurtenis in je persoonlijke leven waar je een mooie warme speech wilt?
Of misschien word jezelf gevraagd om een toespraak of speech te geven maar heb je daar erg veel moeite mee. Dan help ik je graag met het schrijven hiervan en geef ik je tips hoe voor de dag te komen zonder al teveel zenuwen.

Of je nu een speech geschreven wilt hebben of liever ook voor wilt laten dragen, voor al deze zaken zit je bij Signature For Life aan het goede adres.

Met Communicatie als achtergrond en veel ervaring met spreken in het openbaar zet ik al jaren mijn handtekening. Door deze professionele eigenschappen, mijn aandacht voor details en mijn authenticiteit kan ik veel voor je betekenen en zorg ik dat op jouw belangrijke moment iets moois wordt neergezet.

Neem contact met mij op

Signature Dolislager

Ien Daleshof 23, 3066 KJ Rotterdam

KvK Rotterdam 71561870

BTW NL135014311B02

©2024 Signature Dolislager

error: