Jacco

9 September, 2023

9 september 2023 had ik de eer om twee vrienden te mogen trouwen, een geweldige ervaring! Als mentor-BABS heeft Petra mij geweldig geholpen om de ceremonie en de speech voor deze dag voor te bereiden. Zonder haar hulp had ik waarschijnlijk niet hetzelfde resultaat bereikt. Doordat we ook collega’s zijn bij de gemeente Rotterdam waren we voor heel eventjes dubbel collega’s van elkaar. En ik moet zeggen, ook als BABS ben je een geweldige collega! Dat je gedreven bent en graag ergens een “klap” op geeft wist ik al, maar als collega BABS liet je dit opnieuw blijken. Ik mocht namelijk gelijk je trouwhamertje lenen. Petra, heel erg bedankt voor al je goede tips. Jouw hulp maakte mijn voorbereiding helemaal compleet! En de volgende keer dat ik weer bij je op de koffie kom praten we weer over ons werk bij de gemeente Rotterdam 😉 Ik zie je snel op de werkvloer!
Dank voor alles!
Groetjes, Jacco

Neem contact met mij op

Signature Dolislager

Ien Daleshof 23, 3066 KJ Rotterdam

KvK Rotterdam 71561870

BTW NL135014311B02

©2024 Signature Dolislager