Cindy en Leon

22 July, 2022

Op 22 juli zijn wij getrouwd door Petra Dolislager.

Een klein jaar eerder hadden we een gesprek  met onze eventuele fotograaf en hij vroeg na afloop van het gesprek of we al een
Babs hadden. Nee, die hadden we nog niet. Nou, ik weet wel iemand en ik weet zeker dat zij bij jullie past. Oke, zeiden we beide. Dus gegevens uitgewisseld en meteen de volgende dag een appje gestuurd. Dat eerste contact voelde al meteen goed. Daarna een datum geprikt om kennis te maken met elkaar. Dit was vanwege Corona via teams, maar dat mocht de pret niet drukken. Veel gelachen en eigenlijk meteen de knoop doorgehakt om met Petra verder te gaan. Een paar maanden voor de bruiloft is Petra
naar ons gekomen en hebben we de hel middag allerlei vragen beantwoord en verhalen verteld, zodat Petra hier een mooi verhaal van kon maken. Ook met onze familie en onze kinderen is gesproken. De kinderen hebben Petra, als rasechte Rotterdammer, ook een klein lesje Brabants geleerd. Op de dag zelf kregen we een prachtig levensverhaal. Wat hebben we genoten. Petra was niet alleen onze Babs, maar eigenlijk ook de hele dag gast op onze bruiloft.

DANK JE WEL!

Neem contact met mij op

Signature Dolislager

Ien Daleshof 23, 3066 KJ Rotterdam

KvK Rotterdam 71561870

BTW NL135014311B02

©2024 Signature Dolislager