Jeroen en Miranda

2 July, 2022

Lieve Petra,

Vanaf het moment dat we jou tegen kwamen in het wereld museum, was er een klik! Echter hadden wij nog geen concrete trouwplannen. Toen onze bruiloft werd uitgesteld vanwege corona en je dit las via facebook, was het berichtje van jouw kant gestuurd en door ons snel beantwoord. Tijdens een kennismakingsgesprek kwamen we tot de conclusie; ja! We willen jou dolgraag als onze ambtenaar om ons in liefde aan elkaar te verbinden.

Tijdens de ceremonie nam je uitgebreid de tijd voor onze levensverhalen, zowel afzonderlijk als onze tijd samen. Dit was super mooi en zo kwam alles op de dag samen. De manier waarop je aandacht besteedde aan het betrekken van ons zoontje Mason binnen de ceremonie, betekende ook veel voor ons.

Het was al met al een prachtige dag! Mede dankzij jouw mooie speech.

Dankjewel, liefs Jeroen & Miranda

Neem contact met mij op

Signature Dolislager

Ien Daleshof 23, 3066 KJ Rotterdam

KvK Rotterdam 71561870

BTW NL135014311B02

©2024 Signature Dolislager