Joyce en Marc

19 maart, 2022

Wat een schot in de roos was onze keuze voor Petra als onze trouwambtenaar! Al vanaf het eerste videogesprek, kregen wij een heel goed gevoel bij Petra. Haar enthousiasme, werkwijze en stijl sloten heel goed aan bij wat wij zochten en Petra is gewoon een gezellig mens. Met zo’n klik was de keuze snel gemaakt.
Daarna heeft Petra ontzettend veel tijd, aandacht en liefde gestoken in het schrijven van een geweldige speech! Via een uitgebreid interview, telefoongesprekken met familie en een goede vriendin en nog een telefoongesprek voor wat laatste fact-checking ontstond er een heel mooi en vooral heel persoonlijk verhaal. Op de dag zelf vertelde zij dit verhaal met toewijding en plezier. Ze bezorgde ons en onze gasten een lach en een traan. Het paste heel goed bij het intieme karakter van onze bruiloft.

Groetjes,
Joyce

Neem contact met mij op

Signature Dolislager

Ien Daleshof 23, 3066 KJ Rotterdam

KvK Rotterdam 71561870

BTW NL135014311B02

©2024 Signature Dolislager