Sara en Redouan

9 september, 2020

Als je denkt dat toeval niet bestaat…

Tijdens een Open Toptrouwlocatiedag in het Wereldmuseum in Rotterdam hebben wij een onwijs leuk gesprek met Petra gehad. Tijdens dit gesprek kwam ter sprake dat onze toekomstige babs in precies hetzelfde huis heeft gewoond, waar wij nu in wonen. Dat was voor ons erg bijzonder. Wij hadden van meet af aan al een leuke klik met Petra. Zodoende werd een vervolgafspraak ingepland (en volgde er meer). Wij hebben Petra leren kennen als een super gezellig persoon. Wij hebben leuke gesprekken gehad en Petra weet precies welke vragen zij moet stellen. De speech tijdens de ceremonie was mooi, grappig en ontroerend. Alle ingredienten voor een persoonlijke en bijzondere speech waren aanwezig. Zij geeft een kijkje in het leven van het bruidspaar (als koppel maar ook als individu). De gasten hebben gelachen, er werd een traantje weggepinkt, wat resulteerde in vele mooie fotomomenten. Wij zijn Petra dankbaar voor al haar inspanningen en het mooie eindresultaat. Het was een prachtige ceremonie, die ons en vele van onze gasten zal bij blijven. Petra als babs.. is een zeer waardevolle toevoeging voor een bijzondere huwelijksdag.

Neem contact met mij op

Signature Dolislager

Ien Daleshof 23, 3066 KJ Rotterdam

KvK Rotterdam 71561870

BTW NL135014311B02

©2024 Signature Dolislager